[MİM] Heh, Bir Dizide Oynamadığım Kalmıştı

O Gay; Ben de attığı mimler dolandı da dolandı. Mim bana çok çabuk geldi ama yanıtlayacak zamanı bulamadım. Tam 1-2 saatlik vakit bulmuşken...

O Gay; Ben de attığı mimler dolandı da dolandı. Mim bana çok çabuk geldi ama yanıtlayacak zamanı bulamadım. Tam 1-2 saatlik vakit bulmuşken cevaplayayım dedim. Bu arada mimi gönderen Bi'Gay'e de teşekkürlerimi sunuyorum. Pek düşünür beni saolsun :)

Önce mim kurallarını yazayım da O Gay; Ben de şişirmesin kafamı.

1- Mim'in paslandığı blogger önce kuralları belirtecek benim şu anda yaptığım gibi ve mimi görür görmez ne düşündüğünü yazacak.
2- Mim yalnızca 3 bloggera gönderilecek, daha önceden mim gitmiş bloglara gönderilmeyecek.
3- Mimi paslayan kimse ona teşekkür ediyoruz.
4- Oyuncular yerli olmak zorunda. İlla bir dizide oynaması gerekiyor, dizi adını da yazarsanız süper olur.
5- Bu maddeyi tam anlamamakla birlikte sizi O Gay'in bloguna yönlendirmek istiyorum :)
6- Sonra gelip blogumuza laf atmasınlar diye aşağıda yazacağımız dizi oyuncularının cinsel yönelimlerine dikkat etmediğimizi tamamen saf duygular(!) beslediğimizi belirtmemiz gerekiyor.
7- Mim sonunda bir blogger'a sevişmesini istediğiniz bir dizi oyuncusunu hediye ediyorsunuz.
8- Mimi yazarken hangi modda olduğunuzu belirtmeniz gerekiyor.
9- Bu oyuncularla çekeceğiniz dizi adı ve konusunu da belirtmeden geçmiyoruz tabiiki.

EVET BAŞLIYORUZ.

Allah belanı vermesin O Gay, naber? (Bunu düşündüm gerçekten.)

3- Berk Oktay
Arka Sokaklar'ın taş gibi polisi önceki dizi ve film projelerinde henüz açılmamış bir çiçek iken Arka Sokaklar'da resmen seksiliğinin en doruk noktasında. Gerek tavırları olsun gerekse vücudu erkek sevenler dünyasına harika bir hediye gibi geldi doğrusu.

Dizinin Adı: O Çocuğun Suçu Ne?
Berk ve Kaldırım aynı liseye giden iki arkadaş. Eşcinselliklerini henüz keşfetmiş olan bu iki arkadaş aralarındaki samimiyeti bozmak istemeyip yeni eşcinsel arkadaşlar tanımak için etrafındaki insanları dikizlemeye başlıyor. İkisinin de okulun başından beri akıllarından çıkmadığı bir arkadaşı var: Sercan. Ölesiye seviyorlar Sercan'ı, her ikisi de. Elde etmek için ona yaptıkları iyilikler kahramanlarımızın hayallerinin de sonu oluyor aslında ama bunun da çok geç farkına varıyorlar.

2- Onur Tuna
Şimdilerde Hayat Devam Ediyor adlı dizide kahve sahibi bir genci oynayan Onur, diziyi takip etmemde tek neden olabilir. Sevgilisinin ise zengin bir ailenin kızı olması diziyi klişeleştirmiyor kesinlikle, çok da güzel bir yere götürüyor. İzleyip göreceğiz.

Dizinin Adı: Mavi Gözlerini Al da Gel
Onur ve Kaldırım aynı şirkette çalışan 2 iş adamı. Ofislerinin birbirine çok yakın olması bu ikiliyi devamlı bir göz teması kurmak zorunda bırakıyor. Mavi gözlerinden kendini alamayan Kaldırım bir an önce Onur'u yatağa atmak istiyor. Bir gün iş çıkışı Kaldırım yine Onur'un gözlerine takılır ve kendini gözlerinden alamaz. Ayakta bir süre Onur'un gözlerine baktıktan sonra önce bir etrafını kolaçan eder ve sonrasında Onur'un odasına dalar. Onur da sanki geleceğini bilirmişçesine libidosu tavan yapmış bir şekilde Kaldırım'ı beklemektedir. Bence dizinin genel olarak hangi temada olduğunu anladınız. Devam edemiciiiğim.

1- Barış Kılıç
Ve geldik en güzele, en güzele. Adını Feriha Koydum adlı diziyle gönüllerde taht kuran bu adam aynı zamanda "gay rolünde oynarım" diye açıklama yaparak büyük cesaret örneği göstermiş. Seksiliği ve sempatik tavırlarıyla beni benden alan bu adamı bana alın. 

Dizinin Adı: Elde Edemezse Ölecek Hastalığı
Kaldırım bir gün metrodan iner inmez gözüne çarpıyor bu Barış. Allah ne taşlar yaratıyor diye düşünürken bu adamla tanışmak için peşine takılıyor. Taksim metrosunda gidiyor da gidiyor, illaki bulacak adamı. Kalabalık arasında kayboluyor gibi oluyor Barış ama kahramanımız Kaldırım yılmıyor, peşinde koşmaya devam ediyor. En sonunda yakalıyor Barış'ı ve bir tanışmak istediğini söylüyor. Karşısında bu kadar hevesli birini gören Barış Kaldırım'ı kırmak istemiyor ama bu isteğe de bir anlam veremiyor. Ayaküstü ufacık bir muhabbetle Kaldırım'ı es geçiyor Barış. Tabii kahramanımız bir kere takıyor bu adamı kafasına ve evine kadar takip ediyor. Evinde de türlü türlü tanışma, kaynaşma çabalarıyla Barış'ın gönlünde taht kurmak isteyen Kaldırım çareyi Barış'ın karşı dairesinde tanışmakla buluyor. Kahramanlarımız sonraki bölümlerde komşulukla devam eden garip bir hikaye içersinde hayatlarını yaşamaya devam ediyorlar. Kaldırım hastalıktan ölmüyor ama, istediğini elde ediyor. Bunu da bilin istedim. 

///////

Hediye olarak da O Gay'e Emre Kızılırmak'ı gönderiyorum. Çok seksi değil mi sence de? Şu sıralar yeniden başlayan Memoli dizisinde oynuyormuş. Bunu da alabiliriz aslında bana, karar veremedim. En olmadı sana alalım birlikte kullanırız?


- Libido tavan yaptı mode: ON
- TV izlemiyorum aslında derken ne kadar çok izlediğimi farkettim mode: ON
- Kaç gündür yazmıyordum resmen elim kolum ağırdı mode: ON
- O Gay bebeyim senle birşey konuşmam lazım sanırım mode: ON

Mimi Charlie Chaplin Bıyığı, bisexie ve Günlük Ayracı'na gönderiyorum.

Bu adamların hepsini severek izliyorum, hiçbirinin cinsel kimliğini bilmiyorum. Yanlış düşüncelere kapılmayın. Hepinizi öpüyorum. 


Benzer Yazılar

4 bıdı bıdı var.

  1. Fanteziler güzeldir Mode On
    Barış Kılıç! Of allam ölcem şimdi. O üstsüz haliyle yatta süzülüşü, şatap içişi, gülüşü... TANRIM! Biscolata'lık bi adam kanımca.
    Fanteziler, sadece fantezidir Mode Off

    YanıtlaSil
  2. bu mimden şanslı çıkan yine O Gay oldu gibi duruyor :)

    Kaldırım da yazdığına göre bu mim i cevaplamayan kalmamıştır herhalde :D yeni mimler bekliyoruz heaheaheah

    YanıtlaSil
  3. haha bana niye kızıyorsun ben dizi adı ve senaryolarını isteğinize bırakmıştım halbuki :) teşekkürler zaman ayırdığınız için :))

    YanıtlaSil
  4. @Patrick çok seksi değil mi o yatta? Hele o özgürlük düşkünü halleri? Öf ölüyorum.

    @BiGay anca yazabildim :D O Gay'i severim :)

    @O Gay; Ben de mimler biraz daha kolay olsa kısa sürse falan ne güzel olur bir bilsen :)

    YanıtlaSil