Kutlu Mutlu Şutlu Olsun

Bazılarının hayatı hep güzelliklerle doludur, bazıları ise sürekli sıkıntı çeker. Farklı hayatlar, farklı olaylar, farklı ders çıkarımlar....

Bazılarının hayatı hep güzelliklerle doludur, bazıları ise sürekli sıkıntı çeker. Farklı hayatlar, farklı olaylar, farklı ders çıkarımlar. Ömür böyle geçiyor.

Bazıları hayatını daha iyi yapmak için çalışır da çalışır, çabalar bol bol. Hırslıdır. Bazıları ise yalnızca şükreder, az olanla yetinmeyi bilir, fazlasında gözü yoktur.

Bazıları şanslıdır, şanslı doğar, şanslı yaşar. Bazıları ise kendi şansını yaratmak için yırtınır da yırtınır. Hayat zordur onun için. Sıkıntılı.

Bazıları hastalık hastasıdır. Ne yapsa dokunur, ne yese zarar verir bir şekilde. Bazıları ise ne yese dokunmaz, turp gibidir. Sağlık önemli şey, çok önemli hem de.

Başarılı olanlar vardır, bir de ne yapsa başaramayanlar. Başarı için çabalamayanlar da vardır ama onlar çok ayrı bir konu.

Aslında bir başka konu ise başarıyı takdir edenler vardır, takdir etmeyenler de. İnsan en yakınından takdir edilmeyi bekler ama sonuç her zaman mutluluk getirmeyebilir.

Doğum günleri güzeldir, özel hissetmek ister insan. Yanında olsun birileri ister. Doğduğuna çok sevindik, bak biz hep seninleyiz mesajı gün boyu duyulmak istenen mesajdır.

Kendine özel diliyle -ki bence çok tatlı- taaaa 2011 Mart'tan beri blog yazan ev oğlanının doğum günü bugün. Kimi zaman mutfaktan kimi zaman salondan yazdığı blog yazıları neşemize neşe katmakta. Kendisi güzel bir yıl geçirdi sanıyorum, güzel bir yıl daha, hatta nicelerini daha geçirmesi umuduyla... Sağlıklı hayat hep seninle olsun, tüm dileklerin gerçekleşsin :)

Nice senelere ev oğlanı!

Boğa burcu olmandan mütevellit sana burcunu yorumlamak istiyorum bu ay, hediyem olsun :)

Bak şimdi normalde bu ay senin ayın, herşey güzel geçiyor gibi. Geçmiyorsa da geçecek, ay sonu güzel geliyor. Ama bazen kendini çok kasıyorsun yok bu olsun şu olsun diye, gerek yok canım benim kasma o kadar. Zaten sonu güzel bitecek. Normalde mayıs başları senin için kötü, sonları daha iyi geçmeli. Öyle de olacak. İlişkinde çok ufak tefek bir iki prüz yaşayabilirsin ama atlatamayacağın büyüklükte olmayacak, hem zaten sen ilişki adamısın halledersin.

Arkadaşlarına çok selam söyle canım, kendine de çok iyi bak, öptüm.

Benzer Yazılar

3 bıdı bıdı var.

  1. heaheahea çok hoş bir kutlama yazısı olmuş.. yaratıcısın kuzum.. tebrikler..

    YanıtlaSil
  2. hani böyle amarikan filmlerinde kız evlenir, en iyi arkadaşı da çıkar bi konuşma patlatır, herkes alkış kıyamet filan; aynı onun gibi olmuş, süper olmuş!

    tuşlarına sağlık kaldırım'cım, çok çok teşekkür ederim. zahmet edip böyle güzel sözler sarf etmeye değer bulduğun içün. ^^

    YanıtlaSil
  3. Beğendiysen en ala doğum günü çocuğu =)

    YanıtlaSil